Websites voor ondernemers die willen groeien.

Wil jij een en WordPress website laten maken? Goedkoop, snel en zonder gedoe? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben geen kantoor, en dus weinig bedrijfskosten. Zo kunnen wij jou scherpe prijzen bieden.

Een professionele website voor minder.

Wanneer je een website laat bouwen verwacht je dat hij optimaal presteert. Daarom zijn alle websites standaard responsive en SEO ready. Daarnaast beschikken wij over een groot aantal premium thema’s en plugins om jouw website nog beter te maken. 

Wat kost een website?

Wij hebben weinig overheadkosten. Daarom zijn onze websites relatief goedkoop. De kosten per website verschillen en zijn van een aantal dingen afhankelijk. Bijvoorbeeld het aantal pagina’s en bepaalde functies. Standaard liggen de prijzen tussen de €349 en €849 euro. In verhouding met concurrenten is dat goedkoop.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Altijd veilig.

Jouw website is dankzij een aantal plugins goed beveiligd. Zo kun je niet via /wp-admin of /login bij het inlogscherm komen en kun je maar een aantal inlogpogingen doen voordat je een time-out krijgt.

De rest laten wij over aan Wordfence, dé security plugin voor WordPress. Deze zit standaard bij websites met een middel pakket of hoger. 

Ik heb voor onze club een website laten maken. Belangrijk was daarbij dat de site makkelijk is te actualiseren. Vrij snel was de site in elkaar gezet en de bediening gaat na beetje instructie best goed. Ben zeer tevreden over het geheel.

Jouw website goed vindbaar

Standaard leveren wij jouw website SEO ready af. Dat betekent de juiste koppen, titels en structuur. Daarna kunnen wij jouw website SEO optimaliseren doormiddel van Yoast. 

Werkwijze

Offerte

Voordat we beginnen stellen wij vrijblijvend een offerte op. 

Daarna bespreken we de
lay-out, inhoud en het ontwerp.

Ontwerp en ontwikkeling

Binnen twee weken wordt jouw website opgeleverd. Dit doen wij niet alleen. Jij bent nauw betrokken bij het hele project. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Oplevering

Ben jij tevreden met de website? Dan krijg je de inloggegevens en verhuizen we de website naar jouw domein. Na de oplevering geven we je website een maand lang gratis onderhoud.

Wie zijn wij?

Mollema creative is een jong bedrijf gespecialiseerd in branding, webdesign en e-commerce. Wij maken designs voor de groeiende ondernemer. Met een gedreven team behalen we resultaten voor jouw bedrijf. We benutten iedere optie en zetten daardoor een fantastisch resultaat neer. Door met meerdere bedrijven samen te werken zijn wij zeer flexibel in onze dienstverlening. 

Wander Mollema

Stap bij ons in.

Ontmoet de snelste klantenservice van Nederland. Doorgaans antwoorden wij binnen 5 minuten jouw WhatsAppbericht, e-mail of terugbelverzoek. Meteen antwoord? Bel ons op het onderstaande nummer.

Laat je gegevens achter

Navigatie

Chat
Bel