WordPress website laten maken

Websites met resultaat
als maatstaf voor succes

Gratis adviesgesprek

Maak kennis met ons team en ontdek welke kansen je laat liggen.

Een WordPress website laten maken? Er zijn tienduizend webdesigners waaruit je kunt kiezen, daaraan ligt het niet. Ons succes ligt bij resultaatgerichte websites op maat. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4!

Websites met resultaat

Een website laten maken, dat kun je aan ons overlaten. Wij maken WordPress websites op maat en dat doen wij goed.

Zo zorgen wij dat de nieuwe website altijd beter presteert dan de huidige, dat de website goed gevonden wordt door zoekmachines en dat de website er fraai uitziet. 

Waarom bij Mollema Creative?

Mollema Creative maakt websites die presteren en die dankzij strategie, goed design en een gelikt uiterlijk zorgen voor meer klandizie.

Wij zien websites niet als uithangbord of visitekaartje, maar als middel om nieuwe klanten te vinden. Daarnaast gebruiken wij geen templates, maar ontwerpen we jouw website van A tot Z helemaal zelf.

Zo kunnen we al jouw wensen en eisen verwerken om samen te komen tot een fantastisch resultaat. 

Website laten maken, webdesign

Meer weten over een WordPress website?

Maak kennis met ons team en krijg vrijblijvend advies over een WordPress website.

Een website laten maken, hoe gaat dat in zijn werk?

Een website laten maken is een samenwerkingsproces. In onze samenwerking werken we een aantal ‘sprints’ uit. Zo beginnen we met een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en eisen bespreken. Daarna werken we een stappenplan af:

  • Stap 1: Concept en strategie
  • Stap 2: Ontwerp en design
  • Stap 3: Bouwen van de website
  • Stap 4: Implementatie

Na het kennismakingsgesprek maken we een plan en een ontwerpschets. We kijken daarbij naar jouw doelgroep en jouw bedrijf. 

Tijdens de ontwikkelfase ben je volledig betrokken. Je hebt invloed op elke stap. We verwerken je feedback en beantwoorden je vragen. 

Website laten maken, hoe gaat dat?
Content Management Systeem WordPress

WordPress

Als je een website wil laten maken is het eerste vraagstuk welk CMS (Content Management Systeem) je gaat gebruiken. Wij bouwen al onze websites met WordPress. WordPress is:

  • Gebruiksvriendelijk;
  • Zoekmachinevriendelijk;
  • Zeer veilig;
  • Flexibel en aanpasbaar.

Waarom een website laten maken?

Ondernemers zien websites vaak als visitekaartje of informatiebord. Als je een website wil laten maken, dan moet die voornamelijk nieuwe klanten opleveren.

Bij Mollema Creative zorgen we ervoor dat jouw huidige (of nieuwe) website beter presteert en meer bezoekers trekt. Die bezoekers worden dankzij een goed ontwerp eerder omgezet in betalende klanten. 

Conversies en resultaten als grootste doel

Als je een website wil laten maken heb je al gauw keuze uit tienduizenden webdesigners. Ook is zelf een website maken een optie. Daar zal het niet aan liggen.

Wij leveren maatwerk websites die voor je verkopen. Dat doen we door unieke designs te combineren met een knap staaltje marketing en techniek. Conversie is onze grootste graadmeter voor succes. 

WooCommerce webshop illustratie

Een veilige website, altijd

Fort Knox is er niets bij. Iedere website is goed beveiligd dankzij een aantal slimme technieken. Zo gebruiken wij niet de standaard loginpagina van WordPress, gebruiken wij een veilig thema als basis en installeren wij gratis de premium versie van WordFence. Kies je voor een onderhoudsabonnement en hosting dan monitoren wij 24/7 jouw website.

Redenen om voor
Mollema creative te kiezen

Resultaatgerichte websites
Wij bouwen websites met resultaat als maatstaf. Na oplevering houden we de website zorgvuldig in de gaten om te kijken hoe de website presteert. We verbeteren en optimaliseren waar nodig om te zorgen voor het beste resultaat.

Supersnelle service
7 dagen per week bereikbaar via WhatsApp en e-mail. Tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en meteen iemand aan de lijn met verstand van zaken.
Heb je een wijziging? Die voeren wij binnen 24-uur door op de website. 

Een website die altijd werkt
Sluit je een serviceabonnement af? Dan monitoren wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week jouw website. Zo ben je verzekerd van een snelle, veilige en productieve website. Iedere website wordt een maand gratis onderhouden.

Net dat beetje extra
Wij zetten graag een stap extra voor onze klanten. Als er een kans is ondernemen wij meteen actie. We sparen kosten noch moeite om tot een fantastisch resultaat te komen. 

Kraakheldere communicatie
Wij zorgen dat jij een zeer prettig samenwerkingstraject in gaat. Je bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en betrokken bij het project. Als je belt krijg je meteen iemand aan de lijn. Facturen en offertes zonder kleine lettertjes.

Transparantie
Wij bouwen websites altijd op een tijdelijk domein zodat jij de voortgang live kunt volgen. Je kunt letterlijk over onze schouder meekijken. We werken altijd op een transparante manier, zo kom jij nooit voor verrassingen te staan.

Anderen over
Mollema Creative

Kelly
Pura Vida Fysiotherapie
Lees verder
Ik houd ervan als communicatie snel en duidelijk is, ik ben dan ook erg tevreden met de snelle ontwikkeling van de website en de goede service! Wander denkt goed mee en levert een mooi product. Bedankt!
Elvin Ramirez
Lees verder
Mollema Creative heeft de ideeen die ik in mijn hoofd had, weten te vertalen naar een website waar ik heel tevreden over ben. Hele goede service voor een zeer redelijke prijs.
Nico Wiggers
Voorzitter Arnhemse Ouderen Partij
Lees verder
Ik heb voor onze club een website laten maken. Belangrijk was daarbij dat de site makkelijk is te actualiseren. Vrij snel was de site in elkaar gezet. Ben zeer tevreden over het geheel.