Websites gemaakt voor conversie

Converterende websites, op maat gemaakt en geschikt voor elk apparaat.

Bekijk onze pakketten of bel gratis 0566 244 000

Converterende websites

Zet websitebezoekers eenvoudig om in betalende klanten

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Overzichtelijk vormgegeven voor optimaal gebruiksgemak en meer conversies

Geschikt voor alle apparaten

Dankzij het ‘mobile-first’ principe presteert je website ook op mobiel uitstekend

SEO geoptimaliseerd

Je website is out-of-the-box geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google

We heten je graag
persoonlijk welkom!

Duidelijke communicatie, transparante prijsopbouw, korte lijntjes, uitgebreide service en persoonlijk contact. Dat is waar wij voor staan.

Wanneer je ons belt heb je meteen iemand aan de lijn, ook kun je ons een WhatsApp bericht sturen. Natuurlijk kun je bij ons ook online een offerte aanvragen, wel zo snel.

Over Mollema Creative

Voor het midden- en kleinbedrijf maken wij sinds 2020 krachtige websites die dankzij slimme marketingtrucs en een inventief ontwerp een hoge conversierating hebben.

Wij geloven dat persoonlijk contact en heldere communicatie de belangrijkste schakel is in een goede samenwerking, daarom hanteren wij geen keuzemenu’s en hebben wij korte lijntjes met onze klanten. En dat het werkt zie je terug in onze positieve reviews!

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Wij ontzorgen je graag. Onderhoud hoort daar desgewenst ook bij. Lees hier meer over onze onderhoudsabonnementen.

Jouw website moet natuurlijk goed vindbaar zijn om bezoekers te trekken en te groeien. Wij zorgen ervoor dat jouw website in de basis geschikt is voor de zoekmachines. Zo zijn de headings goed genummerd (H1, H2, H3 etc.), hebben de afbeeldingen de juiste afmetingen, zorgen we voor de juiste meta-en altteksten en hosten we onze website op supersnelle LiteSpeed servers. Ook bieden wij aanvullende SEO opties aan.

Natuurlijk! Onze facturen kunnen rentevrij in drie of vier termijnen betaald worden.

WordPress of Webflow. WordPress is het meest gebruikte CMS van de wereld, dit heeft als voordeel dat het regelmatig geüpdate wordt, het extreem veilig is en dat er een hoop extensies (Plugins) voor te krijgen zijn. Daarom kun je met WordPress alle kanten op en alles laten maken. 

Webflow daarentegen is minder bekend, maar wordt een steeds grotere speler op de markt. Webflow is een alles-in-1 platform, met eigen hosting, geïntegreerde SEO functionaliteiten en een krachtige builder. Het voordeel van Webflow is dat de code heel ‘schoon’ is, waardoor de website ongelofelijk snel laadt. Ook ben je niet afhankelijk van plugins, wat de website nagenoeg onbreekbaar maakt.

Alle websites die wij bouwen zijn op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat wij geen templates gebruiken voor onze websites, en dat iedere gemaakte website uniek is. 

Bij een hoop webdesigners worden templates gebruikt om het ontwerpproces te versnellen, dit zorgt voor een hoop onnodige code (HTML, CSS, PHP etc.) en verkleint de kans op conversie. Geen enkel bedrijf is namelijk hetzelfde, en vraagt om een andere benadering.