Winstgevende webshops

Wij bouwen op basis van strategie, conversiegericht design en puike vormgeving de ideale winkelervaring.

4.7/5

Gratis adviesgesprek

Ons team helpt je graag bij het realiseren van een winstgevende webwinkel

Een winstgevende webshop met de ideale gebruikerservaring

Wij bouwen winstgevende webshops met een uitstekende gebruikerservaring. Wij kennen WooCommerce en WordPress als geen ander.

Je kunt zoveel adverteren, reclame maken en bezoekers naar je webshop trekken als je wilt, als je webshop niet converteert dan heb je er niets aan. Bij Mollema Creative bouwen wij winstgevende webshops. 

Dat doen we door unieke designs te combineren met een knap staaltje marketing en techniek. Conversie is onze grootste graadmeter voor succes. 

Anderen over
Mollema Creative

Klanten beoordelen Mollema Creative gemiddeld met een 9,4!

4.7/5
Kelly
Pura Vida Fysiotherapie
Lees verder
Ik houd ervan als communicatie snel en duidelijk is, ik ben dan ook erg tevreden met de snelle ontwikkeling van de website en de goede service! Wander denkt goed mee en levert een mooi product. Bedankt!
Elvin Ramirez
Lees verder
Mollema Creative heeft de ideeën die ik in mijn hoofd had, weten te vertalen naar een website waar ik heel tevreden over ben. Hele goede service voor een zeer redelijke prijs.
Nico Wiggers
Lees verder
Ik heb voor onze club een website laten maken. Belangrijk was daarbij dat de site makkelijk is te actualiseren. Vrij snel was de site in elkaar gezet. Ben zeer tevreden over het geheel.

IJzersterk in conversie

We zeiden het al: een website moet converteren. Bezoekers die niet van plan zijn te kopen kunnen dankzij een goed converterende webshop tóch producten kopen.
Bij een webshop geldt: form follows function, oftewel eerst functioneren dan vormgeven.

Om een webshop te laten converteren voegen wij een aantal slimme marketingtechnieken toe. Zoals automatische aanbevelingen, e-mails na verlaten winkelmandje en simpelweg een goed design. 

WooCommerce webshop illustratie

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een webwinkelplugin voor WordPress, de meest gebruikte software om websites op te laten draaien. WooCommerce biedt vele integraties. Bijvoorbeeld met Mollie, een plugin om betaalmethodes toe te voegen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld een plugin gebruiken een factuur toe te voegen aan de bestelling. WooCommerce is een zeer flexibele plugin om webshops mee te maken, of je nou vijftig of duizend producten hebt: WooCommerce does the job.

WooCommerce plugin logo

WooCommerce en Google

Als webshopeigenaar kun je niet om de zoekmachines heen. De vindbaarheid van webshops die gebouwd zijn met WooCommerce en WordPress zijn in de basis uitstekend. Wij maken naast conversies, design, ontwerp ook werk van zoekmachineoptimalisatie. Zo komt jouw webshop eerder naar voren, krijg je meer potentiële klanten en dus meer omzet. 

Groeien met een webshop

Onze webshops zijn makkelijk aanpas- en schaalbaar. Via het CMS kun je eenvoudig producten toevoegen, verwijderen, kortingen toepassen enzovoort. Bestellingen bijhouden is een eitje dankzij de geautomatiseerde
e-mails en updates. Zo kun jij je bezig houden met je onderneming. 

Redenen om voor
Mollema creative te kiezen

Resultaatgerichte websites
Wij bouwen websites met resultaat als maatstaf. Na oplevering houden we de website zorgvuldig in de gaten om te kijken hoe de website presteert. We verbeteren en optimaliseren waar nodig om te zorgen voor het beste resultaat.

Supersnelle service
7 dagen per week bereikbaar via WhatsApp en e-mail. Tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en meteen iemand aan de lijn met verstand van zaken.
Heb je een wijziging? Die voeren wij binnen 24-uur door op de website. 

Een website die altijd werkt
Sluit je een serviceabonnement af? Dan monitoren wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week jouw website. Zo ben je verzekerd van een snelle, veilige en productieve website. Iedere website wordt een maand gratis onderhouden.

Net dat beetje extra
Wij zetten graag een stap extra voor onze klanten. Als er een kans is ondernemen wij meteen actie. We sparen kosten noch moeite om tot een fantastisch resultaat te komen. 

Kraakheldere communicatie
Wij zorgen dat jij een zeer prettig samenwerkingstraject in gaat. Je bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en betrokken bij het project. Als je belt krijg je meteen iemand aan de lijn. Facturen en offertes zonder kleine lettertjes.

Transparantie
Wij bouwen websites altijd op een tijdelijk domein zodat jij de voortgang live kunt volgen. Je kunt letterlijk over onze schouder meekijken. We werken altijd op een transparante manier, zo kom jij nooit voor verrassingen te staan.