Hosting en onderhoud

Voor een snelle, veilige en vindbare website

Gratis adviesgesprek

Laat je adviseren over hosting & onderhoud van jouw website

Altijd de beste service

Bij Mollema Creative kun je altijd terecht voor vragen over je website. Of je nou klant bent of niet, wij bieden gratis advies. Zowel via WhatsApp, e-mail en telefonisch. We staan altijd voor je klaar.  

 • Telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 17:00
  Belafspraken buiten kantooruren zijn ook mogelijk, stuur gerust een appje!
 • WhatsApp binnen 10 minuten reactie
 • Binnen 24-uur reactie op je e-mail
  Doorgaans reageren we binnen een uur

Veilig, snel en vindbaar

Jouw website blijft zich ontwikkelen, ook op de achtergrond. Plugins, thema’s en WordPress, alles wordt vernieuwd en heeft updates nodig. Jouw website heeft aandacht nodig, ook na oplevering. Wij zorgen dat je niet meer naar je website hoeft om te kijken.

Kleine wijzigingen zoals het aanpassen van kleine stukjes tekst of het toevoegen van afbeeldingen vallen onder het onderhoudsabonnement. Wijzingen worden dezelfde dag nog doorgevoerd!

Website onderhoud

Wat moet er precies onderhouden worden? Wanneer jouw WordPress website opgeleverd wordt is alles up-to-date en spiksplinternieuw. Onderdelen van een website zoals plugins, thema’s en CMS hebben na verloop van tijd onderhoud nodig. Zo moeten bepaalde onderdelen geüpdate worden. Dit om de website soepel en snel te laten lopen, om hackers buiten de deur te houden en om de gebruikerservaring te verbeteren.

Het onderhoud van een website

Onze websitehosting

 • We houden je website 24/7 in de gaten
 • Iedere 24 uur een back-up
 • 5GB opslagruimte
 • 10 e-mailadressen met domeinnaam
 • Versleutelde SSL verbinding
 • 99,98% uptime
 • Virus- en spam preventie

Wij zorgen goed voor je website, op onze betrouwbare en snelle servers wordt jouw website nauwlettend in de gaten gehouden. 

Hosting en service: dit
doen we voor je

Ook na oplevering geven we je website de aandacht die nodig is. 

 • We monitoren 24 uur per dag de website
 • Iedere 24-uur maken we een back-up
 • De techniek wordt gecheckt en geüpdate
 • Gaat er onverhoopt iets mis? Dan hebben we meteen de oplossing.
 • Spam en virussen krijgen geen kans dankzij onze strenge beveiliging
 • De snelheid van de website blijft vliegensvlug dankzij snelle servers
 • We zorgen dat je altijd vanaf je domein kunt e-mailen
 • Kleine wijzigingen worden binnen 24-uur doorgevoerd naar de website

Meer weten over onderhoud en hosting?

Maak kennis met ons team en krijg vrijblijvend advies over het onderhoud van jouw website.

Anderen over
Mollema Creative

Klanten beoordelen Mollema Creative gemiddeld met een 9,4!

4.7/5
Kelly
Pura Vida Fysiotherapie
Lees verder
Ik houd ervan als communicatie snel en duidelijk is, ik ben dan ook erg tevreden met de snelle ontwikkeling van de website en de goede service! Wander denkt goed mee en levert een mooi product. Bedankt!
Elvin Ramirez
Lees verder
Mollema Creative heeft de ideeën die ik in mijn hoofd had, weten te vertalen naar een website waar ik heel tevreden over ben. Hele goede service voor een zeer redelijke prijs.
Nico Wiggers
Lees verder
Ik heb voor onze club een website laten maken. Belangrijk was daarbij dat de site makkelijk is te actualiseren. Vrij snel was de site in elkaar gezet. Ben zeer tevreden over het geheel.

Redenen om voor
Mollema creative te kiezen

Resultaatgerichte websites
Wij bouwen websites met resultaat als maatstaf. Na oplevering houden we de website zorgvuldig in de gaten om te kijken hoe de website presteert. We verbeteren en optimaliseren waar nodig om te zorgen voor het beste resultaat.

Supersnelle service
7 dagen per week bereikbaar via WhatsApp en e-mail. Tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en meteen iemand aan de lijn met verstand van zaken.
Heb je een wijziging? Die voeren wij binnen 24-uur door op de website. 

Een website die altijd werkt
Sluit je een serviceabonnement af? Dan monitoren wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week jouw website. Zo ben je verzekerd van een snelle, veilige en productieve website. Iedere website wordt een maand gratis onderhouden.

Net dat beetje extra
Wij zetten graag een stap extra voor onze klanten. Als er een kans is ondernemen wij meteen actie. We sparen kosten noch moeite om tot een fantastisch resultaat te komen. 

Kraakheldere communicatie
Wij zorgen dat jij een zeer prettig samenwerkingstraject in gaat. Je bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en betrokken bij het project. Als je belt krijg je meteen iemand aan de lijn. Facturen en offertes zonder kleine lettertjes.

Transparantie
Wij bouwen websites altijd op een tijdelijk domein zodat jij de voortgang live kunt volgen. Je kunt letterlijk over onze schouder meekijken. We werken altijd op een transparante manier, zo kom jij nooit voor verrassingen te staan.