Een WooCommerce webshop laten maken?

Een WordPress webshop laten maken is de ideale keuze voor elke ondernemer. WooCommerce is de meest populaire plugin voor webshops op basis van WordPress.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een webwinkelplugin voor WordPress, de meest gebruikte software om websites op te laten draaien. WooCommerce biedt vele integraties. Bijvoorbeeld met Mollie, een plugin om betaalmethodes toe te voegen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld een plugin gebruiken een factuur toe te voegen aan de bestelling.

De prijs van een WooCommerce webshop

Mollema creative kan al vanaf €649 een startklare webshop voor je bouwen, of je nou een beginnende ondernemer bent of een groot bedrijf hebt. 

Waarom bij Mollema Creative?

Bij ons koop je geen webshop, wij kijken naar jouw wensen en eisen. We bekijken de markt en de potentiële websitebezoeker. Op deze manier kunnen we de ideale winkelervaring realiseren. Wij weten wat wél, en vooral wat niet werkt. Je laat dus nooit een conversiearme webshop bouwen. 

Heb je vragen?

Aarzel niet, stel gerust je vraag via WhatsApp. Doorgaans beantwoorden wij binnen 5 minuten jouw bericht.

Werkwijze

Offerte

Voordat we beginnen stellen wij vrijblijvend een offerte op. 

Daarna bespreken we de productpresentatie, persona’s en de gewenste functies. 

Ontwerp en ontwikkeling

Binnen drie weken wordt jouw website opgeleverd. Tijdens het bouwproces ben je nauw betrokken bij het hele project. 

Elke belangrijke stap wordt samen met jou gezet, zodat je bij oplevering 100% tevreden bent.

Oplevering

Ben jij tevreden met de website? Dan krijg je de inloggegevens en verhuizen we de website naar jouw domein.

 Na de oplevering geven we je website een maand lang gratis onderhoud.

WooCommerce en WordPress in de zoekmachines

De vindbaarheid van webshops die gebouwd zijn met WooCommerce en WordPress zijn uitstekend. Bovendien leveren wij jouw webshop SEO ready op. Dit wil zeggen dat we zorgen voor een juiste structuur, producttitels en HTML tags. Waar nodig adviseren wij over teksten en links. 

Groeien met een webshop

Onze webshops zijn makkelijk aanpas- en schaalbaar. Via het CMS kun je eenvoudig producten toevoegen, verwijderen, kortingen toepassen enzovoort. Bestellingen bijhouden is een eitje dankzij de geautomatiseerde e-mails en updates. Zo kun jij je bezig houden met de bestellingen.

Stap bij ons in.

Ontmoet de snelste klantenservice van Nederland. Doorgaans antwoorden wij binnen 5 minuten jouw WhatsAppbericht, e-mail of terugbelverzoek. Meteen antwoord? Bel ons op het onderstaande nummer. 

Ga naar de contactpagina

Laat je gegevens achter

Navigatie

Chat
Bel